27 Şubat 2015 Cuma

Merhabalar Efendim; Hastayken beni yalnız bırakmayan blogdaşlarım

Merhabalar Efendim; Hastayken beni yalnız bırakmayan blogdaşlarım =))

Malumunuz bir haftadır hastayım, yazılarım bunun üzerine paylaşımlarım hastalık üzerine derken bugün kendimi oldukça iyi hissediyorum. Hasta olduğum süre içinde hiçbir şey yapmadığım için ezberlemem gereken kelimeler, ödevler, yazılar ve ağırlamam gereken arkadaşlarım, ve bu hafta içinde okumam gereken kitaplarım birikti de birikti.

 Tabii hastayken hayal kurmaktan da biraz geri kaldım. Hatta hayal ettiğim olayların sonunu bile kötüye bağladım. Hastalığıma verip bir süre dondurdum hayal makinasını…

Hasta insan ne yapar evde; Salonda televizyon izler…

Bende böyle yaptım bir hafta boyunca ve bütün dizileri takip ediyorum neredeyse insanın aklına nasıl da giriyorlar. Odamı da kendi haline bıraktım ve bağımsızlıklarını ilan ediyor eşyalar ama rahatsız mıyım hayır. Hem dağınık odalarda yaşanmışlık vardır.


Hasta olduğum süre içinde birçok blogu da keşfettim, değişik, çok güzel yazılar okudum hatta herkesin biraz da olsa dünyalarına girdim. Hüzünlerine, sevinçlerine ortak oldum hemen hemen hepsini takibe aldım daha sık haber alayım diye o kadar samimi bir ortam ki nasıl anlatsam bilemiyorum ama blog yazarları ne demek istediğimi anlayacaklardır… Görüşmediğim hatta yüzünü bile bilmediğim birçok insanın yaşamına dahil olmak düşüncelerine ortak olmak gerçekten mükemmel bir şey en azından benim için öyle oldu…

Yorum yazarken sanki yıllardır tanıyormuş hissine kapılmadan da edemiyor insan samimi bir ortam olduğu buradan da belli oluyor zaten içtenlikle yazılan yazılardan kaynaklanıyor bir nevi bu sıcaklık. Bende iyi ki katılmışım, zevk alarak yazılar yazıp zevk alarak okuyorum.  Hasta halinde bile insan düşünür mü?

Bugün neler yazıldı? Neler oldu? Ben ne yazsam acaba diye.

Belki bir yerde yazısını okuduğumuz veya sitesini gördüğümüz fakat tanımadığımız birini şimdi tanıyor olmak ve paylaşımlarını beğeniyor yorum atıyor hatta arkadaşlarımıza da tavsiye ediyor olmak çok eğlenceli. Şimdilik her şey çok güzel umarım böylede devam eder.

Sürç-i lisan ettiysem affola Güzel Eğlenceli bloglar da görüşmek üzere hoş kalın…


                                                                                 Sinem Kandemir…

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun bloguma bekliyorum takibe aldım sizi sevgiler http://gamzegamzelifeandstyle.blogspot.com.tr/?m=1

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun,Sinem hanımcığım.Ben de blog arkadaşlıklarını çok sevdim.Blog ortamını bir kere yaşayan,bir daha bırakamıyor.Sevgilerimi gönderiyorum.Allah'tan acil şifalar diliyorum...

Nar Hanım dedi ki...

Sinemciğim iyileşmene sevindim. Sen ne okuyorsun kuzum birkaç yazında "ezberlemen gereken kelimeler" olduğunu okuyunca merak ettim. Hakkımda bölümünde de yazmamışsın.

Tuhafgezegen dedi ki...

Ben teşekkür ederim zamanınızı ayırıp okuduğunuz için :)) bende sizi takibe aldım güzel güzel bloglar da görüşmek üzere :))

Tuhafgezegen dedi ki...

Çok teşekkür ederim çok sağolun :)) bende yeni katıldım sayılır ama gerçekten dediğiniz gibi çok farklı burası :)) öpüyorum kocaman hoş kalın :))

Tuhafgezegen dedi ki...

ay evet haklısınız eksik olmuş sanırım yazım :( ben uluslararası ilişkiler okuyorum ama ezberlenecek kelimeler İngilizceye ait malumunuz farklı bir dil olunca ezberlenmesi gereken çok kelime oluyor :(( zaman ayırıp okuduğunuz içinde çok teşekkür ederim :))

NOWACRAFT dedi ki...

Geçmiş olsun ! Ne güzel, olumsuz bir süreci iyi değerlendirerek fırsat haline getirmişsiniz.
Blogunuzu etkinlikte görüp gelmiştim. Takipteyim, ben de beklerim :)
www.nowacraft.blogspot.com

Tuhafgezegen dedi ki...

ooo :)) çok güzel çok teşekkür ederim :)) bende hemen geliyorum blogunuza keşfe :))

ikrâ dedi ki...

Sonunda iyi oldun demek , hadi gelmiş geçmiş olsun , hastalık bir daha da sana uğramasın inşaAllah ;)

Tuhafgezegen dedi ki...

Oyy canım benim teşekkür ederim inşallah uğramaz bir daha aman aman :))

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
 

Sirius... Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger