31 Mart 2015 Salı

Tuhaf Düşünceler Evi

 Sabah uyanır uyanmaz tuhaf tuhaf düşüncelere kapıldı. Kendisini gereksiz lüzumsuz bir insan olarak nitelendirdi. Kafka'nın dönüşüm kitabındaki gibi bir böcekti böyle hissediyordu.

Önceden Konuşulan kahvaltıya gitmemiş, akşam toplanma konusunda verilen karara uymamış sabah derse gitmesi gerekirken kalkamayıp uyumuş, bol bol kahve içmiş bol bol stres yapmış. Hiçbir şeyden zevk alamamaya başlamış yatakta durup saatlerce tavanı izlemek istemiş, etrafındakilerin konuşmaları vız vız diye gelmiş, söz dinlemez ve vurdumduymaz olmuş, sevimsiz biri işte…

Bazı esrarengiz tavırlarını da anlatmadan geçemeyeceğim. İçtiği suyu ağzında kaç saat bekleteceğim gibi kendiyle tutarsız yarışlara girmiş. Yarım saat de kaç kelime okuyabiliyorum gibi düşüncelere kapılıp bunları uygulamış, yediği her sebzenin besin değerini araştırıp ailesini bu konuda bilgi sahibi yapmış alınmaması için uyarılarda bulunmuş. Kaplumbağaların çok hızlı koştuklarını kuşların yavaş uçtuklarını balıkların kara da güneşlendiğini hayal etmiş. Tutarsızca düşünceleri çınlamış bu sabah Tuhaf Düşünceler evinde…


                                                                                                              Sinem Kandemir

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir yazı giderek daha da iyi oluyor :)

Tuhafgezegen dedi ki...

canım teşekkür ederim :))

Roket Osman dedi ki...

tesadüfe bak ki, ben de bu sabah kalkıp derse gitmeyenlerdenim ve artık okumaktan gerçekten sıkıldım. bazen yeter lan, daha fazla yaşayıp da eline ne geçecek dediğim bile oluyor. bu arada bloğunu debriyaj'da gördüm de geldim. hoşbuldum :)

bana da beklerim > Roket Osman

Müge'nin Listesi dedi ki...

Blogumda size bir süpriz var ;)
www.obiranne.net

Tuhafgezegen dedi ki...

ahh :)) ne çok mutlu oldum çok teşekkürler :)))

Tuhafgezegen dedi ki...

Hoş geldin :) ne iyi yaptın gelmekle :) hemen geziniyorum sayfanda :)) ayrıca havalardan biz böyleyiz havalar düzgün oldu da biz mi okumadık !asjdasd!!!

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
 

Sirius... Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger