1 Mart 2015 Pazar

Tam Olsun Benim Olsun İrintisi Çıkıntısı Olmasın Vesselam

 Ocak ayı 10 yazı yazmışım ben yeni bir blogger kullanıcısıyım biliyorsunuz, acemilik ve heyecanla olsa gerek 10 tane yazıyı yazmışım. Şubat ayı ise 29 şimdi fark ettim, ayarlasam bu kadar olmazdı zaten iki ay etti mi size 39 yazı.  Ben böyle yarım kalan şeyleri sevmem aslında bu benim küçüklüğümden gelen bir huyum dur. İlla düzgün olacak illaki tam tamına olacak ve inanın hiç ayarlamasam da çoğu zaman tam tam olur yaptığım işler. Hatta puanlarım bile tam olmasını isterim 44 değil de mesela 45 olsun 99 değil de 100 olsun gibi 5 ve 10nun katlarını seviyorum galiba.

Doğum günüm bile 15 mart bakın buda tam istediğim gibi tam irintisi çıkıntısı yok.  Mart ayımıza da girmiş bulunuyoruz ve bir yazı yayınladım tabi bir hesaplama falan yoktu. Tesadüfen arşive takıldı gözüm bugünle birlikte 40 olmuş.

Tam tamına istediğim gibi fakat üzülmedim değil şubatı 29 da bırakmışım ama şöyle bir düşününce şubat zaten 28 çekiyor eee fazladan bir tane yazmışım canım ne olacak dedim rahatlattım içimi. Takıntılı biri değilim aslında sadece yapacağım bir işin düzgün olması için çok özen gösteririm yarım kalınca eksik kalmış gibi hissederim tam olsun içim rahat olsun mantığı taşırım yani.

Burcum balık uğurlu Rakamlarım; 7, 9, 3, 11 diyorlar ama bunların çoğu yarım o yüzden ben sadece 7 ve kendime uğurlu sayım olarak 15 yakıştırıyorum.




Neyse bakalım; Sürç-i lisan ettiysem affola Hayatınız da eksiksiz zamanlarınız olması dileğimle hoş kalın…
                      Sinem Kandemir 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende de tam saatte calismaya baslama takintisi vardi bir ara. Misal 9.15 i kacirdiysam 9.30 da baslarim gibi. Ama bu luksu kaybedeli yillar oldu :)
Ayrica yeni bir bloggera gore cok cok iyi yazma periyodun. Boyle de gider insaallah :)

Tuhafgezegen dedi ki...

oooo :))) canım benimmm çok mutlu oldum gece gece :)) çok teşekkür ederim <3 ... demek ki rakamlara takan bir ben değilmişim belki bende de kaybolur bu çalışmaya falan başlayınca...

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
 

Sirius... Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger