24 Mart 2015 Salı

Pupa Cafe de Gelecek Planlarımı Ahh Ne İlginç

Hayatınızdan gidenlere üzülmeyin hatta güle güle canım benim ne iyi yaptın da çıktın hayatımdan demekle başlayın. Ben böyle yapmaya başladığımdan beri çok güzel insanlar kazandım hayatıma giren insanlar benim gibi başarı odaklı ne istediğini bilen insanlar. Hayatımı etkileyebilecek güzel düşünceleri olan bunu paylaşmaktan çekinmeyen insanlar.

Uzun süredir buluşamadığımız bir arkadaşımla buluşacaktık bugün havada bir güzel anlatamam ılık yani. Gömlek mi? giysem kazak mı? derken havaya kanmadım tabii geçirdim kazağımı, iyi ki de böyle giyinmişim çünkü akşama doğru felaketimsi bir soğuk sanırsın kutub'un kapılarını açmışlar Marmarise doğru bir koridor yapmışlar soğuk hava burada nere de kaldı o güzel güneşli hava nerede?

Simayla nereye geçsek orası mı burası mı yok orada şöyle yok orası böyle bu gibi kargaşalar olmadan direk PUPA CAFE ye geçtik yayıldık hatta öyle bir yayıldık ki sanırsınız 4 kişilik gittik sadece 2 kişiyiz ama dağınığız sonuç itibariyle. Mekan harika kimseler yok sessiz herkes cana yakın, cana yakın demişken; egede öyle somurtkan insan görmeniz zor he dışarıdan gelenler farklı tabii neyse PUPA CAFE benim için 5 yıldızı kaptı. 


Yakın bir zaman da simaycığım da bloğun da düzenlemelerle aramıza katılacak belki de güzel tasarımlarıyla… Ben dinlerken heyecanlandım çok iyi olacak çok. İnanıyorum o yüzden olacak. Simayın hayatı anlatsa roman olur cinsten, her anı bir olay. Geçmişinden geleceğine kadar duygularını benim gibi oda çok yoğun yaşıyor bundandır ki her olaydan bir şey üretiyor hayal gücü muhteşem….

Son olarak eğlenceli ve faydalı bir buluşmaydı; buda bugünün şarkısı olsun bari;



Sürç-i lisan ettiysem affola, Hayatınız da güzel insanlar olması dileğimle hoş kalın olur da bir gün yolunuz Marmarise düşerse PUPA CAFEyede uğramadan geçmeyin =) …
                                                    
                                                         SİNEM KANDEMİR


4 yorum:

tugcesays dedi ki...

marmarisi pek severim bu yaz yeniden gidicek olursam mutlaka uğrayacağım :))

Tuhafgezegen dedi ki...

:))) mutlaka uğra belki de karşılaşırız orada :)) Teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için :))

Unknown dedi ki...

Bende fotografı görünce pek mutlu oldum. Pupa cafenin yıllardır değişmeyen koltukları :) dediğin gibi oturmalık değil tam anlamıyla yayılmalık :) Özledim marmarisi :) Fırsat bulursam hemen geleceğim :)

Tuhafgezegen dedi ki...

mutlaka bekliyorum senii zaten bu yaz :( hiç görüşemedik... :D gelince gideriz yine yayılırıız artık :D

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
 

Sirius... Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger