1 Mart 2015 Pazar

Pazar Günleri Klasiğine Hoş Geldiniz

Pazar günleri…
Canın hiçbir şey yapmak istemediği zamanlar vardır ya bugün de onlardan biriydi benim için. Ne biriyle sohbet ne biriyle karşılıklı kahve içmek istedim. Ne bir yazı yazmak ne bir kitap okumak boş boş yatıp boş boş tavana bakmak istedim sadece.
  • ·         Depresyona mı giriyorum yoksa
  • ·         Yook hayır canım Pazar sendromudur bu.

Diye geçirdim içimden oh be depresyon değil iyi iyi…



Pazar günleri yağmurlu geçiyor Marmaris de ama öyle şarıl şarıl  değil buranın havası biraz tuhaf dır. Bir saat yağmur yağar iki saat güneş açar o yüzdendir kimse öyle lahana gibi giyinmeyi sevmez. Usul usul Yağmur yağmışken ve pat pat vurmuşken camıma ses çıkartmadım saygısızlık olmasın diye usul usul bekledim.

Pazar günleri…
Böyle sessiz ve sakin olurum ben işte. Duygu yüklü olduğum zamanlardır aslında hüzün kaplar içimi haftanın sonu olduğu için midir bilinmez. Tuhaf bir duygu işte…

Pazar günleri…
Bazı insanlar için umut günüdür. Haber bekliyor ise bir sonraki gün pazartesi günü haber gelecek umuduyla geçirir gününü. Sabırsız bir bekleyiş, heyecanlı bir bekleyiş.

Pazar günleri…
Bazı insanlar içinde diyete başlama günüdür. Bugün projeler yürüyüşler diyetler konuşulur yarın başlıyoruz kızlar diye sloganlar atılır yaza 4 ay kaldı ayrıca bunu da belirteyim bu arada bende bu Pazar günü kısmındayım yarın diyetteyim umarım inşallah hayırlısı artık. Tabii Pazar günü konuşulan ve pazartesi uygulanması beklenen diyet hep aynı konu üzerinde tekrarlar Pazar pazartesi arasında ikilem yaşamak dadır.

Pazar günleri…
Diğer Pazar ne yapalım canım bu Pazar böyle geçti diğer pazarda x yerde olalım oldu mu Canım tamam hayatım canım, böceğim, çiçeğim diye geçer. Kısaca diğer Pazar ne yapalım denilen günlerdendir.

Pazar günleri…
Bütün ailenin bir arada olduğu kahvaltı masalarının kurulduğu muhabbetin bol olduğu bazı kalabalık sofra günüdür. Tabii unutmamak lazım eğer evdeyse bireyler ölümüne uyumak için de seçilen güzel bir gündür.

Pazar günleri…
İyi güzel günlerdir vesselam.
Bu Pazar günü ise benim için karmakarışık duygulara ev sahipliği yapan bir gün oldu.


Sürç-i lisan ettiysem affola Pazarlarınızın güzel geçmesi dileğimle hoş kalın… 
                                                                                   Sinem Kandemir

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Mutlu pazarlar:)

Adsız dedi ki...

Bende bugun seninle ayni moddaydım yaa :)

Tuhafgezegen dedi ki...

Teşekkürler efendim Teşekkürler :)) size de mutlu pazarlar :))

Tuhafgezegen dedi ki...

yalnız olmadığım için sevindim :)) diğer pazar mutlu olacağız ama :D :D sanırım bir şeyler de yaparız elbet :P

Unknown dedi ki...

Pazar günleri küçüklügumden beri sevmem. Ozamanlar kırmızı koltuk diye bir hbr programı vardı butun gun babam onu izlerdi( ordan kalmış olabilir) cok sıkıcı kıs pazarları :)

Tuhafgezegen dedi ki...

bak o kırmızı koltuğu hatırlayamadım.:)) ama evet işte klasik pazarlar :)) bi aman amanı yok :D

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
 

Sirius... Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger